Mat smakar aldrig så gott som när man äter det utomhus eller ännu bättre när det både lagas och äts utomhus. Visst är det märkligt! Dels har man kanske gått en stund och hunnit få god aptit eller så är det något i den friska luften som gör att smaklökarna plockar fram det bästa i det man äter. Nåväl, om du börjat tröttna på grillad korv i bröd och pinnbröd så är det kanske dags att förnya sin repertoar lite. Det finns enorma möjligheter när det gäller utematlagning det gäller bara att våga, testa och experimentera. Om du vill ha lite inspiration, så hör av dig. Jag kan hjälpa till på olika nivåer allt från enkla soppor på stormkök till mer avancerad finmatlagning över öppen eld. Du får en genomgång på lämplig utrustning, bra recept, för- och nackdelar med olika råvaror och lite baskunskaper i livsmedelshygien. Allt för att utematlagningen ska bli så lyckad som möjligt.