MatsvinnMatsvinnMatsvinnMatsvinn
  • Startsida
  • Nyheter
  • Om AHA BORG
  • Utbildningar
  • Kunder
  • FAQ
  • Kontakt

Matsvinn

23 juni, 2021

Matsvinn är verkligen en het potatis i samhällsdebatten i dag och alla förväntas dra sitt strå till stacken för att spara på jordens resurser. Vi slänger på tok för mycket mat som vi borde ätit upp, men hur gör man? Vad ska man tänka på? Krävs det avancerade system för att lyckas med sitt matsvinnsarbete? Hur berättar man om sitt arbete på ett sätt som kunden kan ta till sig och engagera sig i. Vi har ju alla ett ansvar att sprida kunskapen som ringar på vattnet, men det är ju inte alltid så kul att snacka om avfall. Förpackningens betydelse för att rädda livsmedel ingår också som en viktig del i utbildningen för här saknas det kunskap. Vilket material är bäst? Är papper bättre än plast?  Jag har jobbat med svinnfrågan aktivt i över 10 år och jag lovar – här finns det pengar att tjäna på sista raden.

AHA BORG AB

Vänder sig främst till mindre/medelstora livsmedelsföretagare och butiker som behöver hjälp med rådgivning, utbildning eller uppdrag inom området livsmedelssäkerhet men även till branschorganisationer och intresseorganisationer för olika uppdrag.

Kontakta mig

info@ahaborg.se
0703-22 91 90

Nyttiga länkar

  • Livsmedelsverket
  • Livsmedelsföretagen
  • Svensk Dagligvaruhandel
  • Naturvårdsverket
© 2021 AHA BORG. All Rights Reserved • Integritetspolicy • Hemsida från Sentro